İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “Başkan Mahallenizde” projesi kapsamında Tahirini mahallesinin ardından Subaşı mahallesini ziyaret etti. Fen İşleri, Temizlik, Park Bahçeler ve Zabıta Müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan İlmek “Geçtiğimiz hafta başlattığımız ‘Başkan Mahallenizde’ proje kapsamında ikinci durağımız Subaşı mahallemiz oldu.

Birim müdürleri ile gittiğimiz mahallelerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını en kısa sürede çözmek için yaptığı bu uygulamadan vatandaşlarımız çok memnun. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledikten sonra aynı gün müdürlerimizle yaptığım değerlendirme toplantısı ile istek önceliklerine göre sorunları gidermeye çalışıyoruz. Hayır, dualarını aldığımız vatandaşlarımız bizlere her sorunlarını çekinmeden aktarıyorlar.

Kısa zaman içerisinde ilçe meydanına açacağımız ‘Hem Hal Odası’ ile vatandaşlarımızı ilçe merkezinde de dinleyeceğiz. İlçe halkımızın hizmetin en iyi layık. Bu bilinçle İncesu’nun her mahallesine gideceğiz” dedi. (1HA)

Editör: Haber Merkezi