Öğrencilere kendi yazdıkları geleceğe dair hedefleri ve hayalleri bulunan kağıtlar şanlı Türk Bayrağımız içinde kendilerine hediye edildi. Genç Birlik Kayseri Şube Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, “Çok heyecanlandık, öğrenci kardeşlerimize hediyelerini takdim ettik.

Hediye diyoruz çünkü bu nokta çok önemli biz genel merkezimiz hassasiyetiyle tüm okul öğrencisi kardeşlerimiz için geldik. Çamlıca ilkokulu 41 öğrencisi olan Yahyalı İlçemizin en zor ulaşımı olan Aladağlar sinirin da bir mahallemizdir. Geleceğimizin teminatı olan genç öğrenci kardeşlerimizle harika bir gün geçirdik. Hayallerini sorduk, yazdılar bazıları değişecek gelişecektir çoğu bugünkü hedeflerine kavuşacak hedeflerini şanlı Türk Bayrağımız içinde onlara geri verdik.

Farkındalık mesajımız bin yıldır biz bu bayrağı müdafaa ettik ediyoruz, siz genç kardeşlerimiz hedeflerinizi bu vatan bu bayrak uğrunda geliştirin ve gerçekleştirin fakat her ne olursa olsun Türk bayrağımızı asla yere düşürmeyin dedik ve bayrağımız hakkında bilgiler verdik.Birlikte oyunlar oynayıp keyifli vakit geçirdik. Bu yardımlar Genel Merkezimiz desteği ve illerimizin gayretiyle Türkiye'nin her yerinde yapılmaktadır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi