Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. OSB’de Proje Müdürü olarak görev yaparken Fetöcü gerekçesi ile işten atılan Abdulmenap Esko’nun paylaştığı iddialar akıllara zarar türden. Abdulmenap Esko şunları söyledi: “ Daha önceki paylaşımlarımda İLLEGAL Başkan Tahir Nursaçan’a iftira ve hakaret etmeden OSB’ye iş yapan firmalara kendi şahsi işlerini OSB HESABINDAN yaptırılıp yaptırılmadığı ile ilgili 72 soru sormuştum. Ama Namuslu ve şerefli insanların yaptığı gibi belgeleriyle cevap vermek yerine, bize hakaretler ve iftiralar atarak algıyı değiştirmeye çalıştı. Şimdi tekrardan soruyorum;

1. Babanız Necmettin Nursaçan’ın hayatını OSB TV ekip ve ekipmanları ile çekip DİYANET TV’ye para karşılığında yayınlattınız mı?

2. DUBAİ TTM projesini; HAYAT HAVLU’nun Dünya Bankasına olan kredi borcunu finanse etmek için mi yaptınız?

3. OSB idari binasının müteahhitlerinden olan EMRE AHŞAP’a MİLKAY AŞ. İdari binasını da tefriş ettirdiniz mi?

4. EMRE AHŞAP’a DUBAİ TTM’de iş verildi mi? Ayrıca DUBAİ TTM’de de bedavadan dükkan verildi mi?

5. OSMANLI ODASI’na eser aldığınız KIRMIZI BEYAZ GALERİ’den kendi iş yerinize ve evinize tarih eserler aldınız mı?

6. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teftiş Kurulu Müfettişlerinin incelemeleri sırasında kendinize aldığınız eserleri evinizden ve işyerinizden alelacele getirip OSMANLI ODASI’na koydunuz mu?

7. OSB idari binası ve karakolun arasındaki parktaki bayrak ve peyzajını yapan firmalara kendi villanıza da yaptırdınız mı?

8. OSB MERKEZ CAMİ çevre aydınlatma işini yapan SEFEROĞLU ELEKTRİK’e aynı aydınlatma malzemeleriyle kendi villanızın aydınlatmasını da OSB üzerinden yaptırdınız mı?

9. OSB’ye iş yapan küçük firmalardan kendi şahsınız için EN SON MODEL OLAN CEP TELEFONU talep ettiniz mi?

10. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teftiş Kurulu Müfettişlerinin 406 sayfalık teftiş raporunda; 8 kitap için ACAR BASIM VE CİLT SAN. TİC.A.Ş’ye .(İstanbul firması) 1.164.645,92 TL (430 Bin USD) verildiği tespit edilmişti. Milkay AŞ. Adına aynı bu firmaya babanız Necmettin Nursaçan’ın hayatının anlatıldığı “HATIRALARIM (İrşad ve Tebliğ Hizmetinin 63.yılında)” kitabını bastırdınız mı?

Herkes sizden bu işleri kendi şahsi bütçenizle yaptırdığınızı ispatlayacak O GÜNE AİT FATURA VE BANKA DEKONTU ile açıklamalarınızı bekliyor. Şimdi bende BİSMİLLAH deyip ilk belgeyi paylaşayım.”dedi.

Editör: Haber Merkezi