Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma törenine, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi ilçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, KTO Başkanı Ömer Gülsoy ve davetliler katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, temel atma töreninde, “Bugün temelini atacağımız bu projemizin Kayserimize hayırlı olmasını, güzel hizmetler vermesini diler; kazasız belasız tamamlanmasını temenni ederim. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Ülkemize, ilimize hizmet eden herkese teşekkür ederim. İlçeye kazandırdığı bu güzel yatırımlar için değerli Mustafa Başkanımızı tebrik ederim” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, “Gelenek bozulmadı. Kayseri’ye geldiğimizde her hafta sonu ya temel atıyoruz ya da açılış yapıyoruz. Allah razı olsun, ellerinize sağlık diyoruz. Burada bir eksikliği gidereceksiniz, bu güzel eserin hayırlı bir şekilde bitmesini ve kazasız belasız biterek faaliyete geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Melikgazi ilçesi için birçok proje gerçekleştirdiklerini ve hız kesmeden devam edeceklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, “Melikgazi’de hız kesmeden yola devam ediyoruz. Birçok Büyükşehir Belediyesinin dahi yapamadığı kadar yatırımları Melikgazi’de yapmaya, hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz. Melikgazi Belediyesi olarak bütçesinin yarısından fazlasını yatırıma ayıran bir belediyeyiz. Bu yolda elimizden geldiğince vizyoner projeleri, doğru çalışmaları, şehrimize ve Melikgazi’mize kazandırmaya çalışıyoruz. 2021 yılı temel atma, 2022 yılı açılışlar yılı olacak demiştik ancak biz bu yıl temel atmalara da açılışlara da devam ediyoruz. Bazen yolda karşılaştığımız vatandaşlar her hafta açılış ve temel atma yaptığımızı söylüyorlar. Bundan dolayı Melikgazi personeline ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gece, gündüz demeden çalışıyoruz. Şehircilik projelerini uygulamaya koymak adına uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi