CHP ilçe binasına düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yapan Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut, ‘’ İlçemize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunun sorumluları bir an önce hesap vermeli ve gereken yapılmalıdır. Haksızlıklara ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz. Günümüz saldırı düzeninde bir tek üyemizin burnu kanarsa hesabını soracağız’’ dedi.

CHP Kocasinan ilçe binasına camları kırarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içerdeki malzemelere zarar verdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

CHP Kocasinan İlçe binasını açmak için giden partililer, binanın camının kırıldığını, içeride de bigisayar ve Tvlerin kırıldığını fark etti. CHP üyelerinin ihbarda bulunması üzerine polis parti binasına geldi. CHP ilçe binasına yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından binanın camları ve teknik ekipmanlarda hasar oluştu.

CHP İlçe Başkanı Karabulut: “ Saldırıyı Şiddetle kınıyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut İlçemize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bunun sorumluları bir an önce hesap vermeli ve gereken yapılmalıdır. Haksızlıklara ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeyeceğiz. Günümüz saldırı düzeninde bir tek üyemizin burnu kanarsa hesabını soracağız.

CHP insan hakları ve demokrasi ihlallerine karşı eleştirileri ve duruşuyla Türkiye´nin demokrasi yolundan çıkmamasının en büyük teminatıdır. Tehditler ne kadar büyük olursa olsun, CHP bu tehditlere fırsat vermeyeceği gibi, Türkiye´yi tam demokrasi seviyesine çıkarana kadar Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün izinde mücadelesini sürdürmeye kararlıdır.

Hiçbir saldırı bizi amacımızdan koparamayacak, bizleri korkutamayacaktır. CHP ailesine geçmiş olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi