Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin düzenlediği Talas Paraşüt İndirme Alanı’ndaki ‘Çocuk Festivali’nde birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile çocuklar eğlenceye doydu.

Festivalde, şişme basketbol, şişme penaltı, şişme tırmanma alanı, şişme gladyatör, şişme langırt, şişme dart, şişme engelli parkuru, şişme denge oyunu, mini şişme kaydırak, balon futbolu, masa tenisi alanı, voleybol alanı, labirent oyunu, bilek güreşi, moss güreşi, okçuluk alanı, badminton alanı, ahşap oyun alanları, lazer run etkinliği, mini maraton etkinliği, paten yarışı, sandalye kapmaca, çuval yarışı, kapak oyunu, halat çekme gibi sahne önü oyunları, sahne gösterileri ve bando takımı dinletisi gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katılarak, çocukların doyasıya eğlencesine ortak oldu.

Festival alanını gezen ve çocuklara Türk bayrağı da hediye eden Başkan Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada, “Ramazan ayının bereketiyle 23 Nisan’ımızı da coşkuyla kutluyoruz. Yavrularımızın bu bayramını tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yavrularımız adına minnet duyuyoruz. Dünyada çocuklarına bayram armağan eden başka bir lider, başka bir ülke yok. Daha nice 102 yıllara diyoruz” diye konuştu.

Birlik, beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, şöyle konuştu:“Cenab-ı Allah bu güzellikleri elimizden almasın. Ay yıldızlı Türk bayrağımız altında birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Çocuklar Yavrularımız aileleri ile bu coşkulu bayramımız kutlarken, değişik etkinliklerle günlerini cıvıl cıvıl geçirirken, biz de keyif alıyoruz. Onların sevinci bizim sevincimiz, ailelerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Sizler özgüven içerisinde olursa, donanımlı, eğitimli ve sosyal yönden zengin olursa geleceğimiz sağlıklı ve garanti olur. Çocuklarımızın 23 Nisan bayramını tebrik ediyorum. Biriz beraberiz, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye’yiz.”dedi.

Etkinlik kapsamında, 7-10 yaş mini maraton, 11-15 yaş mini maraton etkinlikleri de gerçekleştirilirken, Başkan Büyükkılıç çocuklarla günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Büyükkılıç ve eşi Necmiye Büyükkılıç’a önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ile Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi