Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, eczacılar ile bir araya geldi. Eczacılık mesleğinin önemine dikkati çeken Yalçın, “Vatandaşlarımız, 7/24 çalışan eczaneler ve sağlık ocaklarının açık olmasını istiyorlar. 100 ağartan projelerimiz arasında sağlık sektörüyle ilgili de ciddi çalışmalarımız var. Sağlık ocaklarında uzman doktor yoksa, belediye olarak biz doktorları çalıştırmaya hazırız. Kırsal mahallelerimizin doktor eksiğini giderme noktasında gayret edeceğiz” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Eczacılar Odası başkanı Oğuzhan Ulutaş, Eczacılar Odası Genel Sekreteri ve MHP İl Başkan Yardımcısı Uğur Nuri Akın ile çok sayıda eczacının katıldığı programda konuşan Mustafa Yalçın, “Nereye gitsek ‘7/24 çalışan eczacı, sağlık ocağı açık olsun’ deniliyor. “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” 100 ağartan projelerimizde sağlık sektörüyle alakalı çok çalışmamız olacak. Sağlık müdürüne dedim ki sizin doktorunuz yeterli değilse, sağlık ocaklarında uzman doktor yoksa biz belediye olarak, doktorları çalıştıralım kırsal mahallelerimizdeki bu eksiği giderme noktasında gayret edelim. Huzurlu, herkesin birbirine güler yüzlü olduğu bir Talas’ta yaşayalım diyoruz. Daha yeşil bir Talas daha konforlu, turistlerin daha çok geldiği bize emanet olduğu, çocuklarında daha iyi şartlarda yetişmiş bir şekilde buradan ayrıldığı bir ilçe istiyoruz” diye konuştu.

Eczacılığın kendine has değeri olan bir meslek olduğunu ifade eden MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ise, “ Eczaneler, vatandaş nazarında bir ticarethane olarak görülse de adı konulmamış kutsal bir hizmet vermektedir. Ben, Mustafa Yalçın başkanın arkasından Allah için hiç kötü konuşan duymadım. Hem hizmetleriyle, hem çalışmalarıyla, fikirleriyle, ait olduğu topraklara değer katma çabasıyla hareket eden bir insandır. Talas Kayserili hemşerilerimizin günde en az birkaç saat vakit geçirdiği bir yer. Burada kimse kusura bakmasın samimiyet konuşur, tevazu ve tecrübe konuşur işte onun adı Mustafa Yalçın’dır” şeklinde konuştu.

Mustafa Yalçın’ın, başarılarından övgü ile bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, “Başkanımız, çalışkan, üretken, toplumun her kesimini kucaklayıcı, daha önce de görevleri oldu. Bu konuda tecrübeli. Hepimizin hayat şartlarını yükseltecek bir insandır. Mütevazi alçak gönüllü ve hizmet ehlidir. Bazı insanlar vardır hayırla başlar olmazla başlar. Mustafa Yalçın hep evetle başlar olurla başlar ve olurla devam eder. Yalçın başkan için destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi