Develi ilçesi Seyrani Kampüsünde eğitim veren Aşçılık Programı öğrencilerinden Ahmet Kara üniversiteler arası Bireysel Afyon Mutfağı Ana Yemek Yarışmasında altın madalya ve kupa, İkra Akmaz üniversiteler arası En İyi Tatlı Kategorisinde altın madalya, Sevgi Aydoğdu ise üniversiteler arası Bireysel Afyon Mutfağı Tatlı Yarışmasında gümüş madalyanın sahibi oldu.

Üniversiteler arası ekipler Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışmasında ise Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı takım olarak gümüş madalya alma başarısı gösterdi.

Develi’de eğitim alan Aşçılık Programı öğrencilerinin uluslararası bir festivalde büyük başarı göstermelerinden dolayı tebriklerini ileten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizi ve Kayseri Üniversitesini en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize, onları yetiştiren hocalarımız Osman Güner, Tarık Ertürk ve Sinan Kılıçkaya’ya ve her daim Seyrani Kampüsümüze destek olan Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya teşekkürlerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.(BGC)

Editör: Haber Merkezi