Kayseri'nin Otomotiv Sektörünün önde gelen isimlerinden olan RN Garaj'ın ortaklarından İş Adamı Gökhan Kumru, dünya evine girdi. Hisarcık yolu üzerindeki İdeal Garden Kır Bahçesi'nde gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile hayatını Yücel Akkaya'nın kızı Fatma Akkaya ile birleştiren çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, İş Adamı Remzi Çapar da şahitlik yaptı.



Kayseri'nin tanınmış simalarından İş Adamı Gökhan Kumru, hayatını Yücel Akkaya'nın kızı Fatma Akkaya birleştirdi.
Hisarcık yolu üzerindeki İdeal Garden Kır Bahçesi'nde gerçekleştirilen muhteşem düğün törenine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İş Adamı Erdoğan Doğan, İş Adamı Nevzat Gülsoy, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ahmet Karslı ve otomotiv sektöründen tanınmış isimler ile çok sayıda davetli katıldı.

İlk danslarını gerçekleştirirken mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, nikah şahitliğini ise İş adamı Remzi Çapar yaptı.

Kıyılan nikahın ardından genç çifte evlilik hayatına dair nasihatlerde bulunan Başkan Büyükkılıç, mutluluk temennisinde bulundu.
Kıyılan nikah sonrası Başkan Büyükkılıç, nikah cüzdanını İş Adamı Remzi Çapar'a verdi. Nikah cüzdanını gelin Fatma Akkaya'da teslim eden Çapar, onlara bir ömür mutluluklar diledi.

Nikah merasimi sonrası davetiler, canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladılar.
HABER: ALİ TÜRKASLAN - SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi