Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan Gökkent Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezi ve Eczane’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısının gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazilileri halk ve çevre sağlığına büyük önem verdiklerini ve bunun bir göstergesi olan sağlık tesisi inşa ederek bölge halkının hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi her yerde ilkleri başlatılan çalışmalar neticesinde bugün bir sağlık tesisini hizmete açıyoruz. Belediyemizce yapımı tamamlanan bölge halkına hizmet verecektir. tek katlı bina toplam kapalı alanı 480 m2 ‘dir. Aile Salık merkezi karşısına bir de Eczane bulunmaktadır. Melikgazi eğitim ve sağlık konularında hassas ve bir o kadar da kararlıdır. Bugün bu aile sağlık merkezi’nin 9’nu inşa ederek bölge halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.

Açılış esnasında vatandaşlara ve katılımcılara Melikgazi Belediyesinin ikramı olan sütlaç servisi yapıldı. Mahalle muhtarının plaket takdim ettiği törende Aile Sağlık Merkezi çalışanları ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi