Heyet önce Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı ardından da Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Heyet, İlçe ziyaretlerinde belediyelerin çalışmaları hakkında başkanlardan bilgiler aldı, hizmetleri yerinde inceledi.

Pınarbaşı ve Sarız İlçelerine yaptıkları ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Gönül Birliği Platformu ve Oğuz Boyları Derneği Başkanı Öcal Arslankaya, geçtiğimiz gün Kayserimizde faaliyet gösteren Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, Oğuz Boyları Derneği, Avşar Elleri Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği ve birçok STK temsilcileri ile birlikte Pınarbaşı ve Sarız İlçelerimize çıkarma yaptık. Burada ilk olarak Pınarbaşı Kaymakamımız Sayın İbrahim Gökmen beyi ardından da Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu’nu daha sonrada Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı ayrı ayrı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde Başkanlarımızın çalışmalarını yerinde gördük, yerinde inceledik bilgiler aldık.

Ayrıca Sarız belediye Başkanı Baki Bayrak’ın Vatan ve bayrak için Canını feda eden Şehitlerimiz için yaptırmış olduğu Şehitlik Anıtını ziyaret ederek şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktık. Başkanımızın yapmış olduğu bu çalışmayı takdire şayan bulduk. Şehitlerimiz adına yapılmış olan bu çalışma ve misafirperveliği için kendisine teşekkür ediyoruz dedi. Başkan Arslankaya, Sarız ziyaretimizin ardından Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Başkanımızdan ilçeye yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın başkanımız Menduh Uzunluoğlu, ilçemize önemli yatırımlar önemli çalışmalar kazandırıyor. Kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduğu içinde kendisini kutluyorum dedi.

Editör: Haber Merkezi