Nevşehir Kozaklı'nın önde gelen ailelerinden olan Celalettin Güven’in kızı Nursultan Güven ile siyaset dünyasından Bülent Ünsal’ın oğlu Gökhan Ünsal, Flamingo Sosyal Tesislerinde düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, Vali Orhan Düzgün de nikah şahidi oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 25 dönem milletvekili aday adayı olan İşadamı Bülent Ünsal’ın oğlu Gökhan ile Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’in kızı Nursultan, hayatlarını birleştirdiler.

Flamingo Sosyal Tesislerinde düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine giren çiftin bu mutlu gününe, Güven ve Ünsal ailelerinin yakınlarının yanı sıra Kayseri’nin iş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanınmış simaları katıldı.
Düğün sahipleri olan kız tarafı Hatice - Celalettin Güven çifti ile oğlan tarafı olan Dilek - Bülent Ünsal çifti, davetlilerini kapıda karşıladılar.

Sevenlerinin yoğun alkışları arasında salona giren Nursultan ile Gökhan'ın mutlulukları yüzlerinden okunurken, genç çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı, Vali Orhan Düzgün ve Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç da nikah şahidi oldu.

Düğüne katılan davetliler, canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladılar. Kayseri Yerel Haber olarak bizlerde genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.







HABER: ALİ TÜRKASLAN - SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi