Kayseri’nin İldem bölgesinde iki ay önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törenle açılışı yapılan İldem Park Alışveriş Merkezi, satışa çıkarıldı. İlgilenenlerin 26 Mayıs tarihine kadar ihale teklifi alabileceği ve ihalenin de 29 Mayıs’ta yapılacağı açıklandı.

Her geçen sene nüfusu artan Kayseri’de Melikgazi sınırlarında yer alan İldem bölgesi yeni gelişen alanların başında geliyor. Apartmanlarla birlikte yeni yaşam alanları da bir bir yükseliyor.

Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifleri tarafından inşa edilen İldem Park Alışveriş Merkezi de 12 Mart’tan bu yana bölge insanına hizmet veriyor. Kooperatif, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla açılan AVM’nin satılması için karar aldı. Kooperatif yetkililerinden yapılan açıklamaya göre AVM’nin satış ihalesi 29 Mayıs’ta yapılacak. İlgilenen yatırımcıların 26 Mayıs gününe kadar ihale şartnamesini alması gerekiyor.

Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Ağca, satış kararının üyelerin çoğunluk oylarıyla alındığını söyledi.

4 KATLI AVM, 40 BİN METREKARE ALANA SAHİP

İldem Park AVM, 40 bin metrekarelik brüt inşaat alanı üzerinde, 39 bin metrekare kapalı alanlı, 16 bin metrekare kiralanabilir alanı, 4 katlı bina içerisinde 80 bağımsız bölüm ve açık-kapalı otopark alanı ile hizmet veriyor. Alışveriş Merkezi’ndeki dükkanların büyük çoğunluğu faal durumda.

Editör: Haber Merkezi