Melikşah Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Beyaz Çizgi Kulübü tarafından düzenlenen "Ortadoğu'daki Gelişmeler ve Türkiye" konulu konferansta konuşan Ahi Evran Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Serhat Erkmen, "IŞİD son 3 ayda çıkmadı 20 yıldır vardı" dedi.
Melikşah Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Beyaz Çizgi Kulübü, "Ortadoğu'daki Gelişmeler ve Türkiye" konulu konferans düzenledi. Konferansa Ahi Evran Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Serhat Erkmen, konuşmacı olarak katıldı.

"IŞİD 20 YILDIR VARDI"
Ortadoğu ülkelerinde yaşanan gelişmelerin enine boyuna masaya yatırıldığı konferansta konuşan Ahi Evran Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Serhat Erkmen, "IŞİD son 3 ayda çıkmadı 20 yıldır vardı" dedi.

"ORTADOĞU'DAKİ GELİŞMELERİ MASAYA YATIRDIK"
Konferansı değerlendiren Beyaz Çizgi Kulübü Kurucu Başkanı Onur Sergen Doğan, konferansı değerlendirerek, "Öğrenci arkadaşlarımız için akademik bir çalışma yapıp Ortadoğu'daki gelişmeler , Türkiye ve IŞİD hakkında konuşmak istedik ve hocamızı davet edip bu konuda konferans yaptık. Oldukça yararlı bir konferans gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Beyaz Çizgi Kulübü olarak önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi