Erkut İnşaat A.Ş.Genel Müdürü Erkut Korkmaz, KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül’ün de katılımıyla gerçekleşen törende kurumu adına İyi Niyet bildirgesi imzaladı. Törende KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Latife Sönmez Şahin ve Eğitim, Etkinlik ve GençKal Sorumlusu Tuğçe Küçük katıldı. Korkmaz, çıkmış oldukları mükemmellik yolculuğunda emin bir şekilde ilerlemeyi hedeflediklerini belirtti.

KalDer Genel sekreteri Sabri Bülbül, KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Latife Sönmez Şahin ve Eğitim Etkinlik ve GençKal Sorumlusu Tuğçe Küçük, Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imza töreni için Milenyum Metal A.Ş.’ye ziyarette bulundu. İmzaladıkları bildirge ile mükemmellik yolculuğuna çıktıklarını beyan eden Kantarcı, bu doğrultuda birçok çalışma yürütmeyi planladıklarını belirtti.

KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül beraberindeki heyet daha sonra , Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ile Kayseri Ticaret Borsası’nda gerçekleşen törende buluştu. İyi Niyet Bildirgesi’nin imzalandığı törende Bağlamış, EFQM çalışmalarına heyecanla başladıklarını ve aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Destekleri için hem çalışma arkadaşlarına hem de KalDer’e teşekkür eden Bağlamış, KalDer ile çalışmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi