Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkânlarını seferber ediyor ve büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Özvatan ilçesine 2021 yılında atık su arıtma tesisinden hat imalatlarına, yeni içme suyu depolarının yapımından sondaj kuyularının açılmasına kadar birçok önemli proje sayesinde 2 milyon 106 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirildi.

Çözüm odaklı projeler kapsamında Cumhuriyet, Alparslan, Bahçelievler, Kavaklı, Kale, Küpeli, Kermelik, Taşlık, Aşağı Boğaziçi ve Güney Mahallelerinde 2.468 metre içme suyu, 1.282 metre kanalizasyon hattı imalatı yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlıklı işleyen altyapıların gelişmiş kentlerin olmazsa olmazı olduğunu bildiklerini belirterek, bu doğrultuda hazırlanan projelerin sırasıyla hayata geçirildiğini kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, ‘Sağlam altyapı, sağlam gelecek’ anlayışıyla Kayseri’nin geleceğini inşa etmeye çalıştıklarını kaydederek sözlerini şöyle tamamladı: “KASKİ’miz aracılığıyla hayata geçirdiğimiz projelerimizi geleceğe dönük planlayarak 16 ilçemizde içme suyu, kanalizasyon, atık su altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Kayseri’mizin geleceğine ışık tutacak yeni projeler üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyor ve geleceğimiz olan suyumuzu korumak için de mücadele ediyoruz. Sağlam ve modern altyapı için 2022 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi