Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy yaptığı açıklamada, "Suriye topraklarında Ayn El Arap bölgesinde yaşanan olayları protesto etme amacını taşıdıklarını ifade eden hain gruplar gözleri dönmüşçesine değerlerimize saldırmaktadır" diyerek; "Yaşanan can ve mal kayıpları düşünüldüğünde bu teröristlerin ülkemizde yapabileceklerinin boyutu kaygı verici düzeylere ulaşmaktadır" dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİNE SABOTE” BAKIŞ AÇISI TERK EDİLMELİ

Mehmet Gülsoy "Nelere gebe olduğu bilinmeyen bu kara günlerden Türkiye'nin acil olarak çıkarılması gerektiğini ifade ederek, " Kayseri Genç Girişimciler Derneği diyen . Türk milleti üzerinde hain emelleri olan şer odaklarının vatanımız üzerindeki oynamaya çalıştıkları oyunlarına bir an önce son verilmelidir. Bu noktada alınacak önlemler ile hükümete tarihi bir vazife düşmektedir. Yaşanan olaylara karşın “çözüm sürecine sabote” bakış açısı terk edilip, elle tutulur çözümler üretilmelidir. Terörün her türlüsünün vatan topraklarımızda etkinlik alanı bulamaması için gerekenler yapılmalıdır" diye konuştu.

"SABIR VE OLGUNLUĞUN ÇİZGİSİNDEN AYRILMAYALIM"

Gülsoy, "Kayseri Genç Girişimciler Derneği olarak Türk milletine burada düşen görevin, aklıselim çerçevesinde sabır ve olgunluğun çizgisinden ayrılmamak olduğunun altını çizmek isteriz. Her Türkiye sevdalısı çakılan etnik kıvılcımın nelere mal olacağını, pusuya yatmış bölücülerin bin yıllık kardeşlik hukukumuza darbe vurmak için ne gibi girişimlerde olduğunu bilmek ve görmek zorundadır. Unutulmamalıdır ki; birlik ve beraberlik içinde kalırsak tarihte yaşadığımız ve her defasında üstesinden gelmeyi başardığımız kötü günler gibi bu kötü günler mutlaka aşılacak, toplumsal huzurumuz yeniden inşa edilecektir" şeklinde konuştu.
Bingöl'de şehit edilen emniyet mensupları yakınlarına da başsağlığı dileyen Gülsoy konuşmasını şu şekilde tamamladı:
"Bingöl’de kurulan hain pusu sonucunda şehit edilen emniyet mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dilerim."
 
Editör: Haber Merkezi