Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm uygulama alanlarından biri olan Ahi Evran Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, 3 mahalleyi birbirine bağlayacak olan alternatif yolun çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Kocasinan’da ve hatta Kayseri’de trafiği rahatlatmak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

Ahi Evran Mahallesi’nde caddecadde gezerek, kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, alternatif yolun yapımı ile Yavuz Selim, Ahi Evran ve Kocasinan Mahallelerinin daha hızlı bir şekilde yapılaşacağını belirtti. Bölgede yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Ahi Evran Mahallemizde yaptığımız yol, hem Kocasinan hem de Yavuz Selim Mahallelerimize hizmet verecek. Özellikle yol, 30 metre genişliğinde olacak ve vatandaşların uzun süre ve konforlu bir şekilde kullanabileceği donanıma sahip olacak. Sivas Caddesi’nden girişi olan alternatif yol; 3 mahalleye de daha konforlu ulaşım sağlayacak. Buradaki mevcut yol, daha konforlu hale geliyor ve mahallelerimiz de değer kazanmış olacak. Bölgemizde ihtiyaç duyulan yerlerde yeni yolların yapılması ve mevcut yolların şartlarını iyileştirerek yenilenmesi hızlıca gerçekleştiriyoruz. Ahi Evran Mahallemizde olduğu gibi diğer mahallelerimizde de bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her şey Kayseri ve Kocasinan’da yaşayan hemşerilerimin huzuru ve konforu içindir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında herkesin daha mutlu ve daha huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi