Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, yerel seçim çalışmaları kapsamında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin ‘Mansur bey ile televizyona çıkmak isterim ancak Tayyip bey izin verirse’ sözlerinin Kayseri'deki adayları için de geçerli olup olmadığını merak ettiklerini söyledi.

Kendisinin TV programına çıkmak için hazır olduğunu ifade eden Arıkan, " AK Partinin Kayseri adaylarına açık çağrı yapıyorum. Çıkalım projelerimizi ve eleştirilerimizi TV'de açık oturumda yapalım. Konuşalım ki kendimizi projelerimizi anlatalım. Tabi ki izin aldılarsa konuşalım. Biz, her zaman cepsiz ceketliler olarak canlı yayında ve her platformda projelerimizi ve eleştirilerimizi yapmaya hazırız. Bir yerlerden de izin almaya ihtiyacımız yok” diye konuştu.

“Tekrar ediyorum ittifak yaptığımızı söylemek iftiradır”

Seçim çalışmalarını ilçe ziyaretleri ile sürdürdüğünü belirten Arıkan, “İlçe gezilerinde ve mitinglerde Saadet partisinin ‘ittifak yaptığı’ yalanlarıyla insanları yanlış yönlendirmeye çalışmak dürüst olmak gerekirse hiç şık değil. Tekrar tekrar söylüyorum. Saadet Partisinin ittifak yaptığını söylemek iftiradır. Kayseri'de 17 Seçim Bölgesi bulunuyor. Saadet Partisi, 17 seçim bölgesinin tamamında tek başına ve kendi adaylarıyla seçime giriyor. AK Parti 13 seçim bölgesinde, CHP 8 seçim bölgesinde, MHP 4 seçim bölgesinde, İYİ Parti 9 seçim bölgesinde, BBP 6 seçim bölgesinde ve HDP’de sadece Büyükşehir Belediyesi için seçime giriyor. Ülkemiz genelinde tüm seçim bölgelerinde kendi adayları ile seçime giren tek partiyiz. Oy pusulasında da 1. sıradayız " dedi.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: Haber Merkezi