13 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı Fier Life Center Güneş Balo Salonu’nda düzenlenen görkemli sünnet düğününe; CHP Kayseri Milletvekili Op. Dr. Çetin Arık, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci, Kayseri Baro Başkanı Av. Ali Köse, KSMMM Oda Başkanı Ali Yedikaya, Vergi Dairesi Grup Müdürü Sezer Sarı, iş ve sanayi dünyasının tanınmış simaları ile yüzlerce seçkin davetli katıldı.

Görkemli sünnet düğününde ünlü sanatçı Işın Karaca’da sahne aldı. Yaklaşık 2 saat üstün bir sahne performansı sergileyen Karaca, davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Sünnet düğününün ardından açıklamalarda bulunan Fier Life Center Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Erdal, torun sevgisinin tarifini yapabilmenin çok güç olduğunu kaydederek,” Allah’ıma şükürler olsun, Melih isminde erkek, Melis ve Nil isminde iki kız toplam 3 torunum var. Bu evlat sevgisinin de çok üstünde apayrı bir şey. Torun sevgisinin tarifini ifade edebilecek lugatta bir kelime bulamıyorum. Bu sevgiyi yaşamak lazım. Torun, insan için her şey demektir. Yeri gelir bedenini, ruhunu verirsin. Allah, herkese bu sevgiyi yaşatsın. Bu akşam ilk erkek torunumun sünnet düğününü yapmayı kısmet ettirdi, inşallah onun düğününü de gösterir” diye konuştu.


Görkemli düğünle erkekliğe adım atan Melih’in babaannesi Şemsi, annesi Melike, babası Mitat ve amcası Murat’ın mutlulukları gözlerden kaçmazken gece, çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi