Kura çekimi ve anahtar teslim programı Kazım Karabekir Mahallesinde 21 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da yapılacak. Modern bir şehir anlayışıyla hareket ederek kentsel dönüşüm hizmetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Hizmet etmeye yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Kazım Karabekir Mahallemizde tüm sosyal donatıları ile güzel bir ortam hazırlayacağız.

Melikgazi Belediyemiz kentsel dönüşüm konusunda sadece Kayseri'de değil Türkiye'de de en önemli işlevi yapan belediyelerden bir tanesi. Kazım Karabekir Mahallemizde 21 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da yapılacak olan anahtar teslim programında dairelerimiz sahipleriyle buluşacak. Hak sahibi olan vatandaşlarımıza evlerinin hayırlı olmasını diler ağız tadıyla oturmalarını temenni ederim. Kazım Karabekir Mahallesinde kent dokusu yenileniyor bambaşka modern bir mahalle ortaya çıkıyor.

Vatandaşlarımızın konforu için nitelikli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm projelerimizi yoluyla parkıyla camisi ve sağlık merkezleri ile birlikte tamamlayarak ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Küçükali, Anbar, Kazım Karabekir, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve ileriki zamanlarda Çorakçılar, Aydınlık evler Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam edecek.

Hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Editör: Haber Merkezi