Melikgazi Belediyesi 30 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği Klasik Otomobil Festivali ile Melikgazili vatandaşlara müzik ziyafeti çekecek.

Melikgazi Belediyesi’nin kuruluşunun 30. yılında düzenlenen etkinlikte 30 Ağustos’ta birçok sevilen sanatçı Melikgazi’de konser verecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Melikgazi Belediyesi’nin kuruluşunun 30. yılı olması nedeniyle Kayserililere müzik ziyafeti sunulacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu yılki 30 Ağustos Zafer Bayramı belediyemizin kuruluşunun 30. yıl dönümüne denk geldi. Yani 30 Ağustos’ta 30. yılımızı kutlayacağız. Yerel ve ulusal sanatçılarımızın sahne alacağı kutlama törenimiz de birçok etkinliği vatandaşlarımızla buluşturacağız. Konserlerimiz Köşk Mahallesi, Mustafa Şimşek Bulvarı etkinlik ve gösteri alanında gerçekleştirilecek. 30 Ağustos Cuma günü Tuğba Çimencan ve Koray Haklı’nın yer alacağı konserde 31 Ağustos Cumartesi günü Ayna müzik grubu sahne alacak. Melikgazi Belediyemizce düzenlenecek olan konserlerimiz ücretsiz olup, tüm vatandaşlarımızı konserlerimize bekliyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi