Milliyetçi Hareket Partisinden geçtiğimiz günlerde istifa eden Dr.Hasan Sami Özvarinli,İYİ Parti’den Melikgazi İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

İYİ Parti Genel Merkezi’nin yerel seçimler için il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeye göre belediye başkan ve meclis üye aday adaylığı düşünen isimler için başvuru süresi devam ediyor. Başvurular arasında bugün sürpriz bir gelişme İYİ Parti’de yaşandı.Geçtiğimşz günlerde MHP’den istifa ederek İYİ Partiye katılma kararı alan Kayseri’nin sevilen ve sayılan ailelerinden olan Dr.Hasan Sami Özvarinli, Melikgazi Belediye Başkan adayı adayı oldu. İl başkanlığına giden Doktor Özvarinli aday adaylığı dosyasını İl Başkanı Erdal Dağ’a teslim etti.

SEVİNÇLE KARŞILANDI

Melikgazi’de yaşayan yakın dostlarının teveccühüyle yola çıktığını ve Melikgaziye önemli hizmetler sunmaya hazır olduğunu söyleyen Özvarinli’nin aday adaylığı parti kulislerinde sevnçle karşılandı.

CİDDİ POTANSİYELE SAHİP

Kayseri’nin en köklü ailelerinden olan ayrıca sağlık,ekonomi,spor alanında da Melikgi için hazırladığı önemli projeleri var. Görev yaptığı sağlık kurumunda Kayseri halkına kendisini ispatlayan Dr.Özvarinli’nin aday adaylığından adaylığa geçtiği zaman İYİ Parti’ye yerel seçimlerde ciddi oranda oy kazandırması bekleniyor. İYİ Parti İl Başkanı Erdal Dağ,tarafından yakasına İYİ Parti rozeti takılan Özvarinli’nin aday adaylığından öte aday olmasına da kesin gözü ile bakılıyor.

Editör: Haber Merkezi