MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Tok, dolardaki yükseliş ile ilgili, başarısız olan darbenin, ekonomik darbe ile devam ettiğini söyledi.


MHP İl Başkanı Serkan Tok, KGC'ye yaptığı ziyarette Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Altınkaya, “Ziyaretlerinden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi mazisiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği ve beraberliği noktasında bugüne kadar önemli görevlerde bulunmuştur” dedi.


Başkan Tok, basının siyasi partiler için önemine değinerek, “Bizim asıl motorize gücümüz, en önemli aktif unsur, basın kuruluşlarıdır. Huzurunuzda sizlere ve başkanıma özellikle teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.


Başkan Tok dolarda devam eden yükselişle ilgili ise, “İlk darbe sürecini beceremeyenler, haçlı dünyası ve onun uzantısı, eli kanlı terör örgütü, 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştirmek istedi. Bu durumun ekonomik darbe ile sürdüğünü hepimiz görüyoruz. Bu noktada da milletimizi, daha kenetlenmeye davet ediyorum. Çünkü gece artan bir doların gündüz devam eden bir seyrini görüyoruz. Devletimize ve yüce milletimize, var olan bir saldırının devamını yaşıyoruz. Nasıl ki 15 Temmuz’da o ruhu beraber sağlayıp, o darbeyi sükunet ile atlatmışsak, bugün yaşanan ekonomik sıkıntıları ve ekonomik darbeyi de milli ruh ile beraber aynı inançla atlatmak hepimizin görevi diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi