Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Avukat Vacit Kip, “Besmeleyi çekip, seçim çalışmalarına başladık. İnşallah vatandaşımızı ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ ile tanıştıracağız” dedi.

Saadet Partisi Pınarbaşı İlçe Belediye Başkan adayı Avukat Vacit Kip seçim çalışmalarına hızlı başladı. İlçe girişinde partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan başkan adayı Kip, Seçim bölgesi Pınarbaşı’nda çeşitli ziyaretlerde bulundu. Saadet Partisi İlçe binasında bir süre partililerle sohbet eden Kip, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Pınarbaşı Kaymakamlığı, Cumhuriyet Savcılığı, Vergi Dairesi Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne nezaket ziyareti yaptı.

Pınarbaşı Belediyesini de ziyaret eden Başkan adayı Kip, burada yapmış olduğu açıklamada seçim süreci boyunca izleyeceğini politikaları Pınarbaşı’nda ki kurum kuruluşlardaki müdürler ile paylaşarak fikir alışverişinde bulunduğunu ifade ederek, “Seçim çalışmalarımıza bugün itibariyle ilçemizdeki kurumları ziyaret ederek başlamış bulunmaktayız. Daha önceleri yaptığımız görüşmeler sonucunda Pınarbaşı’mızın temel sorunlarını yerinde tespit ederek, çözüm yollarına ilişkin projelerimizi hazırlamıştık. Ve bununla birlikte 31 Mart’ta Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim anlayışını hâkim kılmak için seferber olduk. Dürüst olmak gerekirse Pınarbaşı’mız hak ettiği hizmeti bugüne kadar alamadı.

Bizler #cepsizceketliler İş Başında sloganı ile Milli Görüş Belediyeciliğini ilçemizde yeniden tesis etmek için çalışacağız. Adaylığımın açıklanmasının ardından doğup büyüdüğüm yer olan Pınarbaşı’nda halkımızın bana göstermiş olduğu ilgi yönetimsel olarak yaşanan sıkıntının boyutlarını ortaya koymak adına bir göstergedir. İnsanımız hizmet alamamaktan ve adam kayırma işlerinden usanmış ve Adil bir yönetime özlem duymakta. Biz 1 Nisan itibariyle göreve geldiğimizde bu konuları öncelikle ele alacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi