Mimarsinan Fatih MahallesiMezarlık Sokak, 1886. Sokak ile Hisar Sokak’ta toplamda yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki yola sıcak asfalt serilecek.

Vatandaşların evde kaldığı sürede yoğunluğun az olduğu kırsal mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını başlattıklarını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Korona virüsle mücadele ederken bu dönemi yoğunluğu az olan kırsal mahallelerdeki alanlarda çalışmalar yaparak geçiriyoruz. Asfalta ihtiyacı olan tüm mahallelerimizi asfaltlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Mimarsinan Fatih Mahallesi Mezarlık Sokak’ta 2,5 kilometre asfalt ve1886. Sokak ile Hisar Sokak’ta toplam 600 metreasfalt çalışmamız olacak.Mimarsinan halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

“Belediye hizmetleri aralıksız devam ediyor”

Mezarlık Sokak’ta da çalışma yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Burada 2,5 kilometrelik yola 2 bin ton asfalt kullandık. Burasının alt yapı çalışması tamamlanmıştı. Asfalt çalışması da tamamlandı, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Belediyecilik 24 saat. Çöpler her gün toplanıyor, temizlik hergün yapılıyor, ihtiyacı olan yollarımıza asfalt ve kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tabi ekiplerimiz çalışırken sosyal mesafe kuralına ve tedbirlere uyarak çalışmalarını sürdürüyor. Mesai arkadaşlarıma bu hizmetleri aksatmadan sürdürdüğü için teşekkür ederim.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi