Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İmar AŞ'de olduğu iddia edilen yolsuzluk skandalını gün yüzüne çıkaran Otopark görevlisi Ahmet İnce, Kayseri Yerel Haber'e verdiği özel röportajda, hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

"HAKKIMDA “DELİ, PSİKOLOJİSİ BOZUK” DİYEN İNSANLARI, İSPATA DAVET EDİYORUM"
Kendisine, "Deli, psikolojik rahatsızlıkları var" şeklinde ithamlarda bulunan İmar AŞ yetkililerine meydan okuyan İnce, şöyle konuştu:
"İmar AŞ'ye girerken doktor kontrolünden geçtim, sağlam raporu aldım. Firmada 9 ay 9 gün çalıştım. Benim psikolojimin bozuk olduğunu söylemişler, psikolojisi bozuk insanı neden işe almışlar? Ben görevimi çalmadan çırpmadan yaptım, en ufak paralarına tenezzül etmedim. Söyledikleri her şeyi yerine getirdim. En ufak bir usulsüzlüğüm hırsızlığım olmamış. Olmadığı gibi bu insanlar beni neyle suçlamış? Üzüldüm doğrusu. Benim herhangi bir sağlık problemim yok, sağlığım yerinde. Bunlar neden insanları araştırmadan raporu var mı bakmadan çalıştırıyormuş peki? Ben deliysem beni neden dokuz ay dokuz gün çalıştırdılar? Benim hakkımda “deli, psikolojisi bozuk” diyen insanları, ispata davet ediyorum. Beni Özhaseki tanır, Taner Yıldız tanır, Mustafa Elitaş tanır. Ben bunların partisinde çeşitli görevler yaptım. Madem deliyim neden beni almışlar peki? Hakkımızı ararsak deliyiz, susarsak, kör, sağır, dilsiz, çok akıllı bir insanız öyle mi? Canım sağ olduğu sürece, insanların soyulmasına, kandırılmasına gönlüm razı olmaz. Benim hakkımda nasıl deli diyorlar benim aklım almıyor. Şükürler olsun benim bir raporum yok. "


"TEHDİT EDİLİYORUM, CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE"
Söz konusu röportajı verdikten sonra çeşitli çevrelerin kendisini tehdit ettiğini öne süren İnce, "Bana boşuna tepki göstermesinler, belki benim can güvenliğim de tehlikeye girebilir, tehditler geliyor. Denetmen arkadaş “sana hesabını soracağız, bu yanına kar kalmayacak” diye kelimeler konuştu. Buna esnaf şahit. Benim başıma bir iş gelirse diye bunu yöneticilere söylüyorum. Benim Özhaseki ile belediye ile bir davam yok" şeklinde ifadeler kullandı.

"ÇIKAN İNSANLARA BEŞ KURUŞ TAZMİNAT ÖDENMEDİ"

İmar AŞ'de çalışan diğer parkomat arkadaşlarının özlük haklarından yararlanamadığını belirterek onların haklarını da savunan İnce, "Müşteriler bize akşama kadar küfrediyor, yakamızı topluyor. Çoğu arkadaşımız kavga etti, mahkemelik oldu, işlerinden atıldı. Çıkan insanlara beş kuruş tazminat ödenmedi" diye konuştu.


HABER: FATMA ÖZTÜRK- ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi