Kocasinan Belediyesi Başkan adayı Haşim Özçelik, “İlçemizde hizmet alamayan kimse kalmayacak, dokunmadığımız bir yürek olmayacak” dedi.

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, önceliklerinin aksayan belediye hizmetleri olacağını söyleyerek, “Her mahalle bizim mahallemiz. Her insan bizim insanımız. Biz, hizmet için göreve talibiz. Kocasinan İlçemiz geçmişte yapılan yanlış imar çalışmalarıyla çarpık yapılaşma nedeniyle çok hantal bir yapıya mahkûm edildi. Hizmetin aksamasına neden olan bu hatalı çalışmaları yapacağımız iyileştirmelerle en verimli hale getirme gayreti içinde olacağız. Önceliklerimiz arasında kentsel dönüşüm ve sosyal konutlaşma olacak” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan Mahallesi, Ziyagökalp ve Yavuzlar Mahallesinde kurulan pazar yerlerini ziyaret eden Başkan Adayı Haşim Özçelik, pazarcı esnafına sorunlarına çözüm üretecekleri sözünü verdi. Özçelik, “Mahallelerimizde cazibe merkezleri oluşturacağız. Okul ve Aile Sağlık Merkezi ihtiyacı olan semtlerimizde bu ihtiyaçları acil olarak çözüme kavuşturacağız. Esnafımıza modern yapılarda kapalı semt pazarı kuracağız. En önemlisi de kentsel dönüşüm ile Kocasinan ilçemizde Sosyal Konut Projemizi başlatacağız. İnşallah Allah izin verir de 31 Mart itibariyle seçilirsek İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimiz için ilk dönemimizde 1000 adet sosyal konut yapacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi