Kozaklı Bizz Termal Otel’i kısa bir sürede yoğun çalışma temposuyla hizmete açan Ülkücü İş Adamı Behsat Önder, basın mensuplarına süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gecelerini gündüzlerine katarak yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade eden Önder, hak sahiplerinin haklarını alacaklarını söyledi.

Kozaklı Bizz Termal Otel’i kısa bir sürede yoğun çalışma temposuyla hizmete açan Ülkücü İş Adamı Behsat Önder, basın mensuplarına süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kısa süre içerisinde büyük işler yaptıklarını ve ortada oluşan mağduriyetin giderilmesi için hak sahiplerini otele davet ettiklerini ifade eden Önder: “Bu kapasite de bu büyüklükte bir tesis İç Anadolu’nun en büyük tesisi Türkiye de sayılı tesisler arasında bulunmakta. Yaklaşık dört senedir kapalı bir şekilde durması bizi rahatsız etti. Buranın milli bir gelir olduğunu ve burada mağduriyet yaşayan vatandaşların haklarını korumak adına bu tesisi ülkemize kazandırdık. Çok zorlu bir süreç geçirdik fakat aldığımız geri dönüşler bizleri çok memnun etti. Sizler de tesisi gezme imkanı buldunuz. Bir çok eksiğimiz olabilir ama zamanla tamamlanacak. Bizler için en önemlisi bu tesisin açılması ve mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilmektir. Hem bölge ekonomisine hem de vatana millete hayırlı işler yapabilmek adına güzel bir adım olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tesisin dört yıldır kapalı olduğunu ifade eden Kozaklı Bizz Termal Otel Genel Müdürü Burak Öztürk: “Tesisimiz yaklaşık dört yıldır kapalıydı. 15 Eylül’ de çalışmaları başlattık. Yaklaşık 50 günün sonunda tesisimizi hizmete açtık. Tesisimiz 106 odalı otel bloğu 370 daireli hisseli gayrimenkul satışı yapılmış iki bloktan oluşmakta. Toplam 476 bağımsız bölüm 2 bin kırk bir yatak kapasitelidir.

10 gün önce tesisimizi açtık. Şu anda sadece hisseli gayrimenkul sahibi müşterilerimiz konaklıyor. Dışarıdan müşteri alımına kısa vadede kapalı bir tesis. Yaklaşık 130 personelimiz bulunmakta. Tesis kapasitesi ve oda olarak Türkiye’nin kütle üzerinde ki en büyük tesislerinden biri. İç Anadolu’nun da en büyük tesis. Kıyım kesim Akdeniz ve Ege’de ise farklı parçalı yerleşimler içerisinde Türkiye’nin en büyük tesislerinden biri.

Editör: Haber Merkezi