Göreve geldiği günden beri ilçe halkıyla iç içe olan Başkan Özdoğan, vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde buluyor.

İlçede gerek yaptığı ev ve esnaf ziyaretleri ile Hacılar halkı ile sürekli bir araya gelen Özdoğan, özellikle öğrenci ve gençlerle yaptığı görüşmelerle takdir topluyor. Her fırsatta sahada olduklarını, ilçe için 7/ 24 çalıştıklarının altını çizen Özdoğan, “yaptığımız proje ve saha çalışmalarının yanı sıra ilçe halkımızla sürekli görüşüyoruz. Gerek ev ziyaretlerimiz gerekse esnaf ve öğrenci kardeşlerimizle sürekli iç içeyiz. Ziyaretlerimizde karşılaştığımız manzarada haklımızın bize karşı gösterdiği büyük sevgi ve samimiyet var.

Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor. Özellikle kentsel dönüşüm konutlarında yuva sahibi olan ailelerle bir araya geldiğimizde bizlere dua eden vatandaşlarımızdan mutluluk duyuyoruz.” dedi. İhtiyaç sahibi ailelerin tespit ederek gerekli yardımların yapıldığını belirten Özdoğan şöyle konuştu; “Tabi ki bizlere edilen müracaatları değerlendiriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi yaşlı ailelerimiz var.

Biz bunlara duyarsız kalamayız. Gerek kaymakamlığımız gerekse vakfımız ve belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ne gerekiyorsa çalışmalarımızı yapmaktayız.”dedi.

Gençlerle gönül köprüsü kuran, gerek sosyal medya üzerinden gerekse bizzat görüştüğü gençlere her fırsatta kitap hediye ederek onlara okumayı teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Özdoğan, mesai mefhumu gözetmeksizin ilçede tarım ve hayvancılıkla uğraşan aileleri de hafta sonu yalnız bırakmayarak zorlu kış aylarında da ailelerin her zaman yanında olduklarını da sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi