Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Pınarbaşı ilçe Danışma Toplantısında katıldı. Pınarbaşı’nın ayrı bir önemi olduğunu belirten Yıldız, ‘’Liderlerimiz, Edirne’den Kars’a Sinop’tan Hatay’a varıncaya kadar seçim sonuçlarını merak ediyorlar ama Pınarbaşı’nın sonuçlarını daha çok merak ediyorlar’’ dedi.

Beka sorunu dediğimizde küçümseyenler var. Abarttınız diyenler var. Meseleyi başka yere çekiyorsunuz diyenler var. 16 Temmuzda başka bir Türkiye olsa idi Allah muhafaza o zaman meselenin Beka problemi olup olmadığı büyük bir bedel ödenerek anlaşılmış olacaktı. CHP nin meclis üyesi bir konuşma yaptı. MİLLİ olmak HDP ile ittifakı gerektirir dedi. Eğer bir yerde ihanet ne kadar büyükse, Milli ve beraber olmakda o kadar önemli hale gelmiştir. 24 Haziran seçimlerinden sonra Kılıçdaroğlu’nun konuşmasına bakın. Konuşuyor da CHP seçim mi kazandı? Hayır. Ama önemli bir konuya vurgu yaptı kendisi. ‘’CHP bu seçimde önemli bir görevi ifa etmiştir’ ’dedi. Meclisin farklı renklerle donanmasına yani HDP nin yani PKK nın uzantısı olan bir terör örgütünün uzantısı olan bir partinin meclise girmesine vesile olmuştur. 

Bakın şu anda resmi olarak CHP ile İYİ Partinin ittifak ettiğini görüyoruz. Ama zımmı olarak HDP ile kol kola geçtiklerini görmek için çok fazla siyaset bilmeye gerek yok. Ben İYİ parti içerisinde MHP den geçmiş iyi niyetli bazı arkadaşlara seslenmek istiyorum. Yakınen tanıdığımız ve terör örgütü olduğuna bizim gibi inanan bir kısım arkadaşlarımız isteseler de istemeseler de şu anda HDP ile kol kola girmişlerdir’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi