Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir etkinlikle düzenlenen Ramazan Sokağı Kayserililerin büyük ilgisini çekiyor. Ramazan Sokağı bu hafta yine birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Ramazan Sokağı bu haftaya Recep Demirkaynak'ın tek kişilik gösterisi ile başladı. Günlük hayattaki toplumsal sorunları eğlenceli bir dille paylaşana Recep Demirkaynak, izleyicileri güldürürken mesajlar da verdi.
Bu haftanın ikinci, etkinliklerin 14'üncü gününde Grup Genç Ramazan Sokağı'nda sahne aldı. Bugüne kadar altı albüm yapan Grup Genç, kendi eserlerinden oluşan bir ilahi dinletisi sundu. Mimarsinan Parkı'nda tasavvuf rüzgarları estiren Grup Genç yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.
Ramazan Sokağı'nın konukları arasına bu hafta Ayasofya Hafızlar Topluluğu da katıldı. Mimarsinan Parkı'ndaki etkinlik alanını her zaman olduğu gibi dolduran vatandaşlar, birbirinden güzel ilahiler dinledi.  

Etkinliklerin 16'ıncı gününde ilahinin bir başka önemli ismi Mustafa Demirci Ramazan Sokağı'nda sahne aldı. Mustafa Demirci yaklaşık 1,5 saat süresince sevilen ilahileri Kayserililer için seslendirdi.

                           BAŞKAN ÇELİK YAKIN TAKİPTE
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı'ndaki etkinlikleri halkla birlikte takip etmeye bu hafta da sürdürdü. Bütün programları Mimarsinan Parkı'nı dolduran Kayserililerle birlikte izlemeye gayret gösteren Başkan Çelik, önümüzdeki yıllarda da Ramazan Sokağı etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.  

 

 

Editör: Haber Merkezi