Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Başkanı Bekir Okay Kiracıoğlu, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan’ın Fabrikası Milkay’ın kurşunlanması hakkında değerlendirmelerde bulundu.  

“Biz işimizle aşımızla , ekmeğimizle uğraşıyoruz”

Olayın yaşandığı gün OSB Başkanı Tahir Nursaçan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını belirten Kiracıoğlu,  “OSB Başkanı Tahir Nursaçan’ın başına elen o hadiseden dolayı geçmiş olsun dedik. Bu olayın bir adi suç olduğunu düşünüyorum. Bu olayı bizim sanayicimizin yaptırdığını söyleyen bazı basın mensubu arkadaşlar çıktı. Ben kendilerine şunu izah ettim; bizim sanayicimiz böyle bir makam mevki için hiç kimseye kurşun sıkmaz! Bizim sanayicimiz zaten kurşun sıkmaz. Biz işimizle aşımızla ekmeğimizle uğraşıyoruz. Bu olayı bizim sanayicimizin yaptırdığını ima etmek bile bize yapılan en büyük bir hakarettir” dedi.

“adi bir suçun neredeyse siyasi bir suça dönüşeceği yere doğru gidiyoruz”

Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamalar yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un çıkışı hakkında da konuşan Kiracıoğlu, “Şimdi onların kastettiği kişinin ben olmadığım yönünde “Sen niye üstüne alınıyorsun” diye ifadeleri var!  Bu konuyu zaten ben üstüme zaten almıyorum ama bir çok kişinin aklından ben geçiyorum. Bizim temennimiz bir an önce bu konunun açıklığa kavuşmasıdır! Bence adi bir suçun neredeyse siyasi bir suça dönüşeceği yere doğru gidiyoruz. Bu durum herkes için çok tehlikelidir” şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi