SARIZ Belediyesi bünyesine kazandırılan bir yeni araç, daha temiz bir Sarız ve sağlıklı bir çevre için ilçe genelinde ring yapmaya başladı.

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanı daha da genişleyen Sarız Belediyesi’nin temizlik hizmeti yürüten araç filosuna kiralama yöntemiyle bir yeni araç daha kazandırıldığını söyledi. Başkan Eroğlu, yeni araç takviyesi ile Sarız Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç filosunun hizmet noktasında daha da güçlü hale geldiğini belirterek, “İlçe Belediyemiz araç filosuna temizlik hizmetlerini yürüten çalışanlarımız aracılığıyla 15 metreküplük çöp alım kapasitesine sahip bir araç aracı daha ekledi. Otomatik yüklemeli, hidrolik, çöp kasası monteli aracın araç filomuza dâhil edilmesiyle bundan böyle hizmet kalitesi ve verimliliği daha da yüksek hale gelecek.”dedi.

Başkan Eroğlu, yeni araçların yapılan giydirmenin ardından “daha temiz ve sağlıklı bir çevre için” sloganıyla ilçe genelinde ring yaparak hizmet vermeye başladığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi