Terör örgütünün alçak saldırısı sonrasında Kuzey Irak'tan peş peşe gelen acı haberler, şehitlerin ailelerine iletildi. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün ailelerine şehadet haberi verildi.

Kuzey Irak'ta terör örgütünün üs bölgesine sızma girişimi sonucunda çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı 15 teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Şehitlerin acı haberi yetkililer tarafından ailelerine ulaştırıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun şehadet haberi İstanbul'daki ailesine ulaştırıldı. Şehit Köroğlu'nun Tuzla Şifa Mahallesi'ndeki evine gelen yetkililer, şehidin ailesine şehadet haberini verdi. Köroğlu'nun arkadaşları tarafından şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ AHMET KÖROĞLU'NUN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ AHMET KÖROĞLU'NUN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Şehidin yakınları ve komşuları acı haberin duyulması üzerine eve geldi. Üç kız kardeşi bulunan şehidin bekar olduğu, kuzeni Talha Köroğlu'nun da 2008'de Beytüşşebap'ta şehit düştüğü öğrenildi. Şehit Ahmet Köroğlu'nun cenazesi memleketi Giresun'da toprağa verilecek.

Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi Mali müşavirler 81 ilde eş zamanlı olarak taleplerini dile getirdi

ŞEHİT PİYADE ÜSTEĞMEN GÖKHAN DELEN'İN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

ŞEHİT PİYADE ÜSTEĞMEN GÖKHAN DELEN'İN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in şehadet haberi Aksaray'daki ailesine ulaştırıldı. Askeri yetkililer, şehit Delen'in (31) Ereğlikapı Mahallesi'ndeki babaevine gelerek, anne Zeynep ve baba Bayram Delen ile yakınlarına acı haberi verdi. Şehidin yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı.

Balkonuna Türk bayrağı asılan şehidin baba ocağının önünde sağlık ekibi bekletilmeye başlandı. Şehidin yakınları ve komşuları acı haberin duyulması üzerine eve geldi. Bekar olan şehidin 3 kardeşi olduğu öğrenildi.

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ GÜN'ÜN GAZİANTEP'TEKİ AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ GÜN'ÜN GAZİANTEP'TEKİ AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün (28) şehadet haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştırıldı.

Merkez Şehitkamil ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan baba Süleyman ve diğer aile üyelerine şehadet haberi yetkililerce verildi. Ailenin yaşadığı binaya Türk bayrağı asıldı. Gün'ün bekar olduğunu öğrenildi.

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER KEMAL BATUR'UN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER KEMAL BATUR'UN AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un şehadet haberi Niğde'deki ailesine ulaştırıldı.

Şehit Batur'un (23) Efendibey Mahallesi'ndeki evine gelen yetkililer, baba Cuma ile anne Hatice Batur'a şehadet haberini verdi. İtfaiye ekipleri şehidin babaevine Türk bayrağı astı. Şehidin yakınları ve komşuları acı haberin duyulması üzerine eve geldi. Şehidin bekar ve üç erkek kardeşinin olduğu öğrenildi.

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SAYIN'IN ŞEHADET HABERİ ADIYAMAN'DAKİ AİLESİNE VERİLDİ

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SAYIN'IN ŞEHADET HABERİ ADIYAMAN'DAKİ AİLESİNE VERİLDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın (29) şehadet haberi Adıyaman'daki ailesine ulaştırıldı. Askeri yetkililer, Sayın'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan babası Hacı annesi Emine Sayın'a şehadet haberini verdi.

Şehidin ailesinin evine Türk bayrağı asıldı. Serkan Sayın'ın 5 kardeşinin olduğu, abisinin de astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.

ŞEHİT İKİ ASKERİN KAHRAMANMARAŞ'TAKİ AİLELERİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

ŞEHİT İKİ ASKERİN KAHRAMANMARAŞ'TAKİ AİLELERİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Emrullah Gülmez'in şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailelerine ulaştırıldı.

Şehit Özdemir'in şehadet haberini Dulkadiroğlu ilçesindeki ailesine Kaymakam Fatih Çelikkaya, Şehit Gülmez'in şehadet haberini de Göksun ilçesindeki ailesine Kaymakam Ömer Faruk Duman verdi.

Acı haberi alan şehit yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sağlık, polis ve jandarma ekipleri şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı. Şehit ailelerinin yaşadıkları mahallelere Türk bayrakları asıldı.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ