Yüksel Mimar Selçuk Karakimse İlkokulu tarafından ‘’Bir Kan Bir Can’’ kampanyası düzenlendi. Öğrenci velileri ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği kampanya kapsamında 65 ünite kan bağışı yapıldı.

Kayseri’nin Talas ilçesinde bulunan Yüksek Mimar Selçuk Karakimse İlkokulu’nda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Okul müdürü Kemal Uzun’un önderliğinde öğretmen ve öğrenci velilerinin katılım gösterdiği kampanya da 65 ünite kan bağışı yapıldı.

‘’Bir Can Bir Kan’’ kampanyası ile kan bağışının önemine dikkat çekmek istediklerini ifade eden Müdür Kemal Uzun, ‘’ Mimar Selçuk Karakimse İlkokulu olarak gelecek nesillerin kan bağışı konusunda bilinçli bireyler olarak yetişmesini sağlamak istiyoruz. Tüm gün süren kan bağışı kampanyamıza öğrenci velilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Onların destekleri ve öğretmenlerimizin çabaları sayesinde kan bağışının önemini öğrencilerimize gösterme fırsatı yakaladık. Öğrencilerimiz, kan bağışı bilinci edindi. Kan bağışına destek veren öğrencilerimize, velilerimize ve okul personelimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi