Kolej Fm’in Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aslankaya’ya, pompalı tüfekle saldırıp ölümüne neden olan zanlının kimliği belirlendi. Aslankaya’yı vuran zanlının, CHP Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal’ın bir dönem danışmanlığını yapan Mustafa Özcan olduğu iddia edildi.
Kayseri’den faaliyet gösteren Kolej Fm’in Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aslankaya’nın, pompalı tüfekle uğradığı saldırı sonrası öldürülüşü tüm basın camiasını yasa boğdu. Aslankaya’nın sevenleri yaşanan acı olayın ardından, bir umutla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yolunu tuttu.

ÇİLSAL’IN DANIŞMANI ÖZCAN’IN VURDUĞU İDDİA EDİLİYOR
Aslankaya’yı vuran zanlının, CHP Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal’ın bir dönem danışmanlığını yapan Mustafa Özcan olduğu iddia edildi.









KISKANÇLIK İDDİASI
Kıskançlık nedeniyle çıktığını öne sürülen bir tartışma sonrası bu acı gelişmelerin yaşandığı iddia edildi.

ÖZCAN TESLİM OLDU
Zanlı Özcan’ın gece saatlerinde polis ekiplerine teslim olduğunu iddia edildi.

“CANDAN ÖNCE ONUR”
Özcan’ın, Mehmet Aslankaya’yı vurmadan önce Aslankaya’nın kişisel facebook sayfasındaki duvarına yaptığı duaya “Amin” deyip ‘’ şeklinde gülücük bıraktığı gözlenirken, kendi Facebook sayfasının duvarına ise 19 Eylül 2014’de “CANDAN ÖNCE ONUR” ibaresini taşıyan bir not düştüğü ortaya çıktı.

“KARMAŞIK BİR İLİŞKİSİ VAR”
Özcan’ın facebook sayfasında ayrıca ilişki durumunun belirtildiği alanda ise “Karmaşık bir ilişkisi var” ibaresinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

“BEN SENİ GİZLİ SEVDİM BİLMEDİM ALEM DUYAR”
Kısa süre önce Mersin’e tatile giden Mehmet Aslankaya’nın deniz kenarında kendi ağzından “Ben seni gizli sevdim, bilmedim alem duyar” şarkısını seslendirip yine facebook da paylaştığı ortaya çıktı.



Editör: Haber Merkezi