Zaman zaman bulunduğunuz şehirden uzaklaşmak ve yeni yerler görme isteği duyarsınız değil mi? Böyle anlarda sizleri Bünyan Bölgesi’nde Dalyan Balık Çiftliğine davet ediyoruz. Kayseri Bölgesi’nde yaşayanlar ve misafirleri için kolayca ulaşılacak Dalyan Balık çiftliği Balık Restaurant,  lezzetli balık çeşitlerini ve görülecek yerleriyle görülmeyi değer yerler arasındadır. Tertemiz havası, doyurucu balık lezzetleri, samimi ve sevimli çalışanlarıyla bir bütün olan Dalyan Balık çiftliği Balık sevenleri de aynı noktada buluşturan bir güzide mekandır.


Dalyan balıkçılık,balık konusunda çığır açmış durumda. Lezzetli Balık nerede yenir dediğiniz anda Dalyan balıkçılık, sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacak. Salata, mantar ve diğer ikramlarıyla yedikçe yediren Dalyan Balıkçısını gördüğünüz anda iştahınız açılacak. Makul fiyatlarla doyurucu lezzet için Dalyan Balıkçısına uğramalısınız. Burada diyetler bir miktar bozulacak!

Dalyan Balık  Çiftliği
Dalyan Balık Çiftliği, doğayla iç içe olmak isteyenler için açılmış bir mekân. Kayseri’de kalabalıktan kaçmak isteyenler Dalyan Çiftliği’nde soluğu alıyor. Aileler için de konforlu bir ortam olan Dalyan Çiftliği, leziz menüsü ve şık sunumlarıyla sizi çağırıyor. Kayseri’de canınız balık yemek istediğinde, Dalyan Balık Çiftliği’nin dolgun yemek masasında sevdiklerinizle buluşabilirsiniz. Dört duvar arasından kaçmak ve nefes almak için adresiniz ağaç gölgesinde ve akarsu kenarında keyifle Dalyan Balık Çiftliği!


Senan Kurt,yönetiminde faaliyet gösteren Dalyan Balık Çiftliği,tam bir aile mekanı.
Adres: Gergeme Mahallesi, Kayseri-Bünyan Karayolu üzerinde.Bünyan Caddesi üzerinde.Bünyan 
Sorumlu şef: Muammer Kaya:
İletişim:  0532-673 97 46

İşin ustaları tarafından hazırlanan lezzetli yemekler

Saray, 1.8 milyara sarayları yenileyecek Saray, 1.8 milyara sarayları yenileyecek

Tertemiz mekanlar Dalyan balık çiftliğinde

Yemeğinizi güzel bir manzara karşısında yiyebilirsiniz.

Keyifle  taze balık yiyeceğiniz mekanlar

Balık çiftiğine ilgi büyük

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: Ezgi Binboğa