Develi’nin Hüseyinli Mahallesinde Ş.İ yönetimindeki otomobil, Develi-Saimbeyli karayolunda, aynı yönde seyir halinde bulunan K.K’nın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüleri ile otomobillerde yolcu olarak bulunan U.Ç, H.Ç ve H.Ç yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Develi Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Yahyalı ilçesinin Taşhan Mahallesinde, E.B’nin kullandığı Niğde plakalı otomobil, Yahyalı yönünde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada, araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan M.B hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Develi’nin Tombak Mahallesinde ise, H.T yönetimindeki otomobil, mahalle çıkışında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada yaralanan araç sürücüsü, Develi Devlet Hastanesinde ilk müdahalesinin ardından ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Tomarza ilçesinin Dadaloğlu Mahallesinde M.Z’nin kullandığı kamyonet, havanın yağışlı olması nedeniyle sürücünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada, araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan M.C.Z ve A.S.Z yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Tomarza Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Talas’ın Kuruköprü Mahallesinde Kayseri-Malatya karayolunun 21’nci kilometresinde S.Ö yönetimindeki Ankara plakalı otomobil, Kayseri’den Kahramanmaraş yönünde seyir halindeyken, sürücünün, yola çıkan yaban domuzlarına çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu takla attı.

Kazada, araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan babası A.Ö, eşi S.Ö ve kız kardeşi Y.K yaralandı. Yaralılardan S.Ö ve babası A.Ö Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine, eşi S.Ö ve kardeşi Y.K, hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü S.Ö, eşi S.Ö ve kız kardeşi Y.K, tedavilerinin ardından taburcu edilirken, A.Ö'in tedavisine devam edildiği bildirildi.

Bünyan Burhaniye Mahallesinde de Ö.D’nin kullandığı Ankara plakalı kamyonet, Sivas'tan Kayseri istikametine seyir halindeyken A.T.G yönetimindeki çekici römorkuna arkadan çarptı. Kazada, hafif yaralanan Ö.D, sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Pınarbaşı-Kaynar Mahallesinde ise, Kaynar-Tersakan karayolu 4’üncü kilometresinde H.G’nin kullandığı Nevşehir plakalı traktör, sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücüsü H.G ile araçta yolcu olarak bulunan S.D ve N.Y yaralandı.
Yaralılar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler.
 
Editör: Haber Merkezi