Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tek günlük mesai için Kayseri’ye geliyor. İnce 12 Aralıkta Kahramanmaraş programının ardından geleceği Kayseri Şehrinde, Sarız, Pınarbaşı ve Develi İlçelerini ziyaret edecek, ardından Kayseri Kent Merkezine gelerek burada esnaf ziyareti yapacak.

Mevcut İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Avukat Deniz Coşkun, ardından Genel Başkanın programıyla ilgili, Basından sorumlu İl Başkan yardımcısı Semih Kaldırım ve İl yönetim kurulu üyesi Ferhat Altunok ile birlikte KAYSERİ YEREL HABER’i ziyaret ederek bilgi verdi. Genel Başkan’ın katılacağı programların planlamasının yapıldığını belirten Av.Coşkun, Genel Başkanımız Kayseri’ye ayrı bir önem vermekte ve Kayseri’den büyük beklentileri var. Bu durum bizlerin sorumluluğunu daha da arttırıyor. Bizler Kayseri örgütü olarak yaptığımız her programın kusursuz olması için mümkün olduğunca tedbirli ve dikkatli davranıyoruz. Tüm İlçe Başkanlarımızla dayanışma içerisinde görev dağlımı yaptıklarını ve hazırlıklarımızı planladık’ diyen Coşkun; ”Ülkenin büyük darboğaz ve derin yoksulluk yaşadığı şu günlerde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin bölgeyi, ziyareti çok büyük önem taşımaktadır. Sayın İnce’nin bu ziyaret sırasında, bu Kentte siyasi gündeme dair söyleyecekleri merakla bekleniyor” dedi.


Memleket Partisi İl Başkanı Av.Deniz Coşkun pazartesi günü yapılacak olan programlara tüm Kayserilileri davet ettiğini vurguladı.

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi