Sarıoğlan’a bağlı mahalle ve yerleşim merkezlerinde bulunan ham yollara kilitli parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın talimatı ile Gaziler mahallesinde, muhtar Özkan Ardıç ve belediye ekipleri tarafından belirlenen ham cadde ve sokaklara ivedi kilitli parke döşenmesine başlandı. Bugüne kadar mahallede ihmal edilen ve özellikle vatandaşların yoğun bulunduğu sokakların yağışlı havalardan sonra kullanılmaz ve çamurdan geçilmez hale gelmesi üzerine, başkan Ali Osman Yıldız bu yolların yağışlardan önce kilitli parke ile döşenmesi talimatını verdi. Bunun üzerine belediye ekipleri program çerçevesinde bu cadde ve sokaklara kilitli parke döşeme çalışmalarına başladı.
Başkan Ali Osman Yıldız, öncelikle vatandaşları, çamurdan, ham yollardan, kirli görüntüden, çevre kirliliğinden kurtarmak için çaba gösterdiklerini belirterek, diğer yandan klasik belediye hizmetlerini kısıtlı gelir ve imkanlarla yapmaya çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Yıldız “Göreve geldiğim günden bu güne bahane üretmedim. Çalmadık kapı bırakmıyorum. Tek amacım ve hedefim Sarıoğlan’ın daha çok hizmet ve yatırım alması, kalkınması” dedi.

Editör: Haber Merkezi