Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Şube Müdürü Mehmet Gülyuva, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney'i ziyaret etti.

Rektör Kerim Güney ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemli spor organizasyonlarına imza attığını söyledi. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nin, eğitimin yanı sıra öğrencilerin bir spor branşıyla aktif olarak ilgilenmeleri için, her türlü imkanı sağlamaya özen gösterdiğini belirten Rektör Kerim Güney, "ÜNİLİG'de şehrimizi ve üniversitemizi başarıyla temsil eden Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, bunun en güzel örneğidir" dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat

Eskici ise, Kayseri'nin üniversiteler şehri olarak anılmasında, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nin büyük etkisi olduğunu belirterek,
Üniversiteler Spor Ligi'ne katkılarından dolayı Rektör Kerim Güney'e, ÜNİLİG Tanıtım Kitabı takdim etti. Murat Eskici, şunları söyledi:
"Her geçen yıl, büyüyerek devam eden Üniversiteler Spor Ligi'ne daha çok katılımın sağlanması, üniversitelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla bakanlığımızca, ÜNİLİG 2013-2014 sezonu sunumu ve kitapçığı hazırlatılmıştır."

Editör: Haber Merkezi