AGÜ kampusunda düzenlenen tanıtım toplantısına rektör Prof.Dr.İhsan Sabuncuoğlu, Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, yönetim kurulu üyeleri, üniversite yetkilileri ve basketçiler katıldı. Antrenör Ayhan Avcı, yeni sezonda ilk 3'ü hedeflediklerini belirtti, "Şampiyonluk adaylarını çelmeleyip onları yenen bir takım olacağız. Euro Lig'de işimiz zor ama elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bu sezon 6 oyuncu transfer ettik. Abdullah Gül Üniversitesi'nin kurumsal desteğiyle bu sezon daha başarılı olacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Yağmur ise, "Kaskispor olarak mücadele ederken milli takımlara oyuncu vermiştik. Bunu sürdüreceğiz. Genç oyuncular kulübümüzde hayat buluyor. Yeni oluşturduğumuz takımımız lig öncesi Ankara ve Adana’daki turnuvalara katılıp, noksanlarını tamamlayacak" diye konuştu. Rektör Prof.Dr.İhsan Sabuncuoğlu’da şunları söyledi:

"Başarının saman alevi gibi olmadığı, sıradan değil her yıl zirveyi zorlayan Avrupa kupalarında ülkemizin ve üniversitemizin adını duyuran bir kulüp olmak istiyoruz. AGÜ olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sporda da marka üniversite olmaktır. Kadın basketbsol takımımız bugüne dek ulusal ve uluslararası başarılara imza attı. Bundan böylede öyle olacaktır. Amacımız iyi yönetilen, başarılıra imza atan bu takıma kurumsal destek sağlayıp, daha yukarılara çıkmasını sağlamak."

Tanıtım etkinliği, üniversite ve kulüp yetkilileri toplu fotoğraf çektirmeleriyle sona erdi 
Editör: Haber Merkezi