Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde antrenman yapan Yukatel Kayserispor’u ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Yukatel Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Berna Gözbaşı, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş da katıldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Büyükkılıç, “Şu anda Kayseri’mizde 5 lig takımının burada olmuş olması, yaptığımız yatırımın doğru olduğunu, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’miz önemli ve anlamlı bir proje olarak Erciyes’i bütünleştirirken, kayak merkezimizle birlikte hizmetleri yaz aylarına da yayan bir yaklaşım ile hakikaten bizler de motive oluyoruz, keyifleniyoruz. Görüldüğü gibi diğer gerek kapalı tesislerimiz, gerekse ilave altı tane sahamızın yapımı devam ediyor. İnşallah hakikaten burası Türkiye’mizde önemli kamp merkezi olarak yüksek irtifa merkezi bağlamında, yurt dışına gereksiz yere kaynaklarımızın aktarılmasını da böylece engellemiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayserisporumuzun da antrenmanlarını burada izledik. Kendilerine değerli, hocamıza, başkanımıza ayrıca başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYANIN TERCİH EDİLEN BİR KAMP MERKEZİ OLACAK’

Kayseri’de böyle güzel bir tesisin olmasının çok gurur verici olduğunu ifade eden Yukatel Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Berna Gözbaşı, “Bugün Yüksek İrtifa Kampımızda kamp çalışmalarımıza başladık. Kayseri’mizde böyle güzel bir tesisin olması çok gurur veriyor. Hocalarımız da tespiti bu sahalarımız büyüdükçe, yüksek irtifa kampının kapasitesi arttıkça artık dünyanın tercih edilen bir kamp merkezi olacağı görüşünde. Çünkü yabancı takımlarla da görüşüyorum. Her görenin görüşü bu yönde. İnşallah faydalı, verimli bir kamp olur. Takımımıza da bu kampta ve sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

‘ERCİYES İRTİFA MERKEZİ’NİN TÜRKİYE’NİN KAMP MERKEZİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni çok beğendiklerini ve bu tesisin bir, iki sene içerisinde Türkiye’nin kamp merkezi olacağını düşündüğünü belirten Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Gerçekten biz burayı çok beğendik. Çok güzel bir oluşum var burada. İnşallah aşağıdaki kompleks de en kısa zamanda biterse ben bir, iki sene içerisinde Erciyes İrtifa Merkezi’nin yazın, Türkiye’nin kamp merkezi olacağını düşünüyorum. Çok ciddi takımların geleceğini düşünüyorum. O yüzden Kayseri insanının buraya sahip çıkması, burayı ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyorum. Yatırımlarından dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onu burada görmek her zaman güzel. Şeref verdiniz başkanım. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi