Kayserispor Kulübü’nün geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulu karışmış, toplantıyı takip etmek isteyen taraftar salona alınmamıştı. Kadir Has Kültür Merkezi’nin kapısında polis barikatı ile karşı karşıla gelen Kayserispor taraftarının üzerine ise, polis ekipleri biber gazı sıkıp cop kullanmıştı.

BERNA GÖZBAŞI: “TALİMATI BEN VERMEDİM”

Yaşanan gerginliğin ardından kameralara konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı ise, Kayserispor taraftarını polis ekipleri ile karşı karşıya getiren talimatı kendisinin vermediğini söyleyerek durumu kurtarmaya çalışmıştı.

KAPALI KALE’Yİ ZİYARET ETTİLER

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı daha sonra ise Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ve Sosyal İşler Sorumlusu Süleyman Akın ile birlikte Kapalı Kale Taraftar Derneği’ni ziyaret etmişti.

İŞTE O ÇARPICI BELGE: Kulüp Müdürü Lütfü ŞEN imzasıyla emniyete dilekçe verilmiş

Bu gelişmelerin ardından o tatsız olayların yaşanmasına sebep olan çok çarpıcı bir belge ortaya çıktı! Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne Kayserispor Kulüp Müdürü Lütfü ŞEN imzasıyla yazılmış dilekçede, “07.12.2019 tarihinde saat 11:00’da Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonunda yapılacak olan olağanüstü kongremizin sağlıklı bir şekilde yapılması ve güvenliği açısından ekli listede bulunan delegelerimiz ve şehrimizin A protokolü ve basın mensupları hariç konferans salonu içerisine başka kimsenin alınmaması için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması hususunda; gereğini arz ederiz” ibareleri kullanıldı.

o genel kurul yapılırken kulübün kağıt üstündeki tüm idaresi başkan Berna Gözbaşı’nda idi!

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı taraftara ve Kayseri kamuoyuna karşı yaptığı savunmasında, her ne kadar talimatı kendinin vermediğini söylese de, olağanüstü kongrenin yapılmasından yaklaşık 2 hafta önce, yönetim kurulu kararıyla Hamdi Elcuman’dan görevi devralarak Kayserispor’a zaten başkan olmuştu. Yani o genel kurul yapılırken kulübün kağıt üstündeki tüm idaresi başkan Berna Gözbaşı’nda idi!

BERNA GÖZBAŞI’NIN KULÜP MÜDÜRÜNDEN HABERİ YOKMUŞ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kayseri Yerel Haber olarak kendisine sorular yönelttiğimiz Başkan Berna Gözbaşı, “Kayserispor Kulübü’nün Müdürü Lütfü Şen sizden bağımsız mı çalışıyor” şeklindeki soruya ise “Evet maalesef öyle olmuş. Ben başkan adayıydım ve imza yetkim yoktu” şeklinde ifadeler kullandı.

İŞTE O MÜDÜR LÜTFÜ ŞEN

LÜTFÜ ŞEN KULÜPTE HALEN MÜDÜR

Başkan Berna Gözbaşı o tatsız olayların yaşanmasına sebep olarak Kayserispor Kulüp Müdürü Lütfü ŞEN’i hedef gösterdi göstermesine ancak, kendisinden habersiz fevri davranış sergilediğini öne sürdüğü Kulüp Müdürü Şen için aradan gecen süre zarfında herhangi bir yaptırımda bulunmaması da tartışma konusu oldu.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi