Kaan Savruk, Fenerbahçe için ayrılan 1660 kişilik misafir tribünü dışındaki tribünlere sarı lacivertli forma, eşofman, bere ve atkı ile gelenleri kabul etmeyeceklerini, tezahürat yapmalarına da izin verilmeyeceğini belirtirken şöyle dedi:

"Bazı kulüpler gibi Fenerbahçe maçında bilet fiyatlarında özel bir uygulamaya gitmedik. 15 TL'nin üzerine çıkmadık. Hoşgörülüyüz ama birinin hürriyetinin başladığı yerde bir diğerinin ki son bulur. Futbol Federasyonunun aldığı karar uyarınca stadın belli bölümü, yani misafir tribünü konuk taraftara tahsis ediliyor. Buna rağmen, önceki maçlarda gördük ki misafir takım seyircileri, Kayserili sporseverlere ait tribüne, tuttukları kulübü simgeleyen giysi ve flamalarla girip, tezahürat yaparak, seyircimizi tahrik etmektedir. Cuma günü oynanacak maçta buna müsaade etmeyeceğimizi, Fenerbahçeli taraftarı sadece kendilerine ayrılan tribüne girmeleri konusunda uyarıyoruz. Şeref tribünü ve localardakilerin de buna uymalarını istiyoruz. Hoşgörünün de bir sınırı var. Kendilerine ayrılan bölümde istedikleri gibi giyinsin ve tezahürat yapsınlar. Fenerbahçe maçından da puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz."


MANGANE'NIN ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU
Teknik direktör Uğur Tütüneker, Fenerbahçe maçı öncesi takım kaptanı Mangane'nin sağ ayak çapraz bağlarının koptuğunu açıklarken Fenerbahçe maçı konusunda şunları söyledi:

"Hiçbir takıma karşı korkumuz yok, saygımız var. Sadece kendi oyunumuzu oynayacağız. Çok önemli deplasman maçları oynadık. Futbolda en önemli şey goldür. Fenerbahçe karşısında gole yönelik bir oyun oynayacağız. Mangane'nin sakatlığına da çok üzüldük."



Editör: Haber Merkezi