Kayseri'ye namağlup gelen ancak 3-1 yenilerek bu sezonun ilk yenilgisini alan Osmanlıspor'da sinirler had safhaya çıktı. Maçın bitiş düdüğü sonrasında tribünlere pet şişe atarak sinirini dışa vuran Osmanlıspor teknik direktörü Osman Özköylü, soyunma odasında da sinirlerine hakim olamadı.
SİNİRLER GERİLDİ
Osmanlıspor Teknik Direktörü Özköylü, basın toplantısı odasında bulunan bir bayan medya mensubunun üzerine yürüdü. Hakem Fırat Aydınus'un kararlarını eleştiren Özköylü'nün sözlerine gülümseyen bir gazeteciye "Burada tiyatro mu oynatıyoruz" diye tepki verip salonu terketmek isteyen Özköylü, sonrasında dönerek basın mensubuna tepkisini gösterdi. Gazetecilere sözlü saldırıda bulunan Özköylü, adeta ortalığı birbirine kattı. Özköylü, bir gazeteciye "Seni çok kötü yaparım. Terbiyesiz herif" şeklinde söylemde bulundu. Olay, güvenlik güçlerinin araya girmesiyle daha fazla büyümeden önlendi.
ÖZKÖYLÜ'YE YUMRUK
Bu arada Osman Özköylü'nün tribünlere pet şişe atmasından sonra soyunma odası koridorlarında bazı kişiler ile tartıştığı ve bu arada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiden yumruk yediği de alınan haberler arasında. Osman Özköylü, daha öncede gittiği Fethiyespor deplasmanında taraftarlar ile tartışmıştı. Özköylü, Bolusporlu Kenan Şahin ile de ağız münaşakası etmişti.

Editör: Haber Merkezi