Akşam saatlerinde kulüp tesislerindeki antrenman, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan idman, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla devam etti. Sakatlığı devam eden Majid Hosseini, takımdan ayrı çalışırken, Dimitros Kolovetsios ve Bernard Mensah ile Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımda bulunan Mame Thiam antrenmana katılmadı.

“ALTAY MAÇINA HAZIR HALE GELMEMİZ GEREKİYOR”

Antrenman öncesi açıklama yapan Hikmet Karaman, "Kayseri ve Kayserispor taraftarının desteklerine ihtiyacımız var. 12’inci adam çok önemli takımızın buna çok ihtiyacımız var. Maçın bitiş düdüğüne kadar Kayserispor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. İkinci yarının ilk maçına transferler olmadan çıkacağız. Çünkü, transfer sezonu ayın 12’sinde başlıyor. 4 gün gibi kısa bir sürede Altay maçına hazır hale gelmemiz gerekiyor. Birlikteliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

“TAKIMA YÜZDE YÜZ KATKI SAĞLAYACAK OYUNCULARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Transfer konularına değinen Karaman, “Altay önemli bir takım. Kazanmamız gereken bir maç bizi bekliyor. Altay takımının teknik direktörü Mustafa Denizli, Çok değerli bir teknik direktör. Benim hocalığımı yapmış ve teknik adamlığımda da çok büyük katkıları olmuş biri. Dolayısıyla iyi zevkli bir maç izleyip 3 puanı almak istiyoruz. Transferin tek yetkilisi Berna başkandır. Bir oyuncu transfer ettik. O da bugün burada bizimle beraber antrenmanlara devam ediyor. Başkan ve yönetim kurulu ile yaptığımız istişareler ve bölgelerde belirlenecek oyuncularla çalışmalar devam ediyor. Transfer ne kadar çok önemli olsa da takıma yüzde yüz katkı yapacak oyuncularla yola devam edilecek. Kayseri sporumuzun hayrınadır. Başkanlık makamı işini iyi yürütüyor oyuncuların maaşları, primleri ödeniyor. Ekonominin futbolda bu derece sıkıntı yaşadığı dönemde buralarda başarılı olmak kolay değil. Berna hanımın omzunda inanılmaz derece de bir yük var. Fakat bunun başarı ile geçeceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

“BU MAÇI KAZANMAK İÇİN DE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Antrenman öncesi yaşadığı sakatlıklara değinen Kayserisporlu futbolcu Mario Gavranovic, “Aslında bakarsanız ilk geldiğim dönemde belli sakatlıklar yaşadım. Kolay değildi biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ama daha sonra yavaş yavaş takımada katkı sağlamaya başladım. Umarım bundan sonra ki süreçte az sakatlık geçiririz ve çok daha iyi performans ortaya koyarız. Bizim için önemli bir maç. İyi çalışıyoruz ve bu maçı kazanmak için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi