Erkekler 2.Lig B Grubunda mücadele veren Kayseri ekibinin grubunda; Kastamonu Reis Gıda İnebolu S.K., Yozgat Çandır Hentbol S.K., 1955 Batman Belediyesi S.K., Sakarya Büyükşehir Belediyesi S.K., Bitlis Tatvan Belediye S.K.,Mardin Kızıltepe Spor Lisesi S.K., Bursa Yalova Zirve GSK, Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi takımları yer alıyor.

Kura ile oluşturulan ve 27 takımın yer aldığı 2.lig erkekler müsabakalarının ilk periyodu İstanbul, Sakarya ve Ankara’da oynanacak olan birinci etap müsabakaları ile devam edilecek.

Müsabakalar farklı tarihte ve 9 farklı şehirde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. 3 grupta birinciliği elde eden takımlar bir üst lige yükselecek. Gruplarında ikinci ve üçüncülüğü elde eden takımlar final grubuna yükselecek. Final grubu müsabakaları sonucu ilk 2 sırayı elde eden takımlarda bir üst lige yükselecekler.

Gruplarının son 2 sırasında yer alan takımlar ise müsabakaların sonunda hentbol bölgesel ligine düşecekler.

Kayseri Festival H.D.G. Spor Kulübü Başkanı Kemal Arslan ve kulüp Antrenörü Ali Ulus, 2.Lig B grubunda mücadele verecek takımlarının 19 Mart 2021 Cuma günü başlayacak olan 2020-2021 sezonu erkekler 2.lig B grubu ilk etabının Sakarya’da başlayacağını ve takım olarak tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirttiler.

Kayseri Festival H.D.G. Spor Kulübü 19 Mart 2021 Cuma saat 18:30 da Mardin Kızıltepe Spor Lisesi ve 20 Mart 2021 Cumartesi saat 16:00 da Bursa Yalova Zirve GSK ile birinci etap karşılaşmalarına galibiyet için çıkacak.

Editör: Haber Merkezi