Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan maçta Kayserispor, ligden düşmesi daha önce kesinleşmiş Adanaspor karşısında ilk yarıda daha üstün olan taraftı. Sarı-Kırmızılı ekip maçtaki üstünlüğünü dakika 34’te Samba Sow’un attığı golle skora yansıttı. İilk Yarı ev sahibi Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci Yarıda Kayserispor farkı açmak için çaba harcarken Adanaspor’un kalecisi İrfan Can yapılan atakları engellerken kritik pozisyonlarda gole izin vermedi. Konuk ekip maçın son bölümünde etkili oldu ve 81.dakikada Renan’ın ağları havalandırmasıyla skora dengeyi getirdi. Maçın sonucunda her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Kayserispor puanını 37’ye yükselterek ligde kalmayı garantiledi. Adanaspor’un puanı ise 25 oldu.

SERİYİ BİTİRDİLER

Süper Lig’de teknik direktör Mesut Bakkal’ın göreve gelmesiyle birlikte oynadıkları 3 maçın 3’ünü de kazanan Kayserispor’un galibiyet serisi bu maçın ardından sona erdi.

‘DOUBLE-DOUBLE’ YAPTI

Kayserispor’un 1-1 berabere kaldığı maçta 34.dakikada Samba Sow’un attığı golün pasını veren Deniz Türüç, asist sayısını 10’a çıkardı ve bu sezon gol-asist oranında çift haneli sayılara ulaşıp ‘double-double’ yapan ilk oyuncu oldu.

Editör: Haber Merkezi